Suzuki gépkocsik javítása

Cégünk kiemelt típusismerettel rendelkezik Suzuki Swift, Suzuki SX4, Suzuki Ignis, Suzuki Spalsh gépkocsik javításában!

vállaljuk Suzuki gépkocsik időszakos (fék, olaj) szervízelését vagy szükség esetén nagyjavításokat is, beleértve ABS, Motor, Váltó javításokat is.

Suzuki Futómű javítás

Suzuki Motor javítás,
Suzuki motorcsere

Suzuki Fékjavítás

Suzuki Motor
és Váltó olajcsere

Suzuki Klíma javítás

Suzuki elektromos
rendszerek javítása

Suzuki gépjárművek, egyéb meghibásodásainak, hibafeltárása és szakszerű javítás

Általános állapotfelmérés

Mit csinál az autószerelő:
 

Az autószerelő feladata a járművek motorjához, erőátviteli szerkezetéhez, valamint alépítményéhez tartozó, valamennyi fődarab hibáinak megállapítása, illetve ezen területek karbantartása, javítása, és felújítása.

Az autószerelő egy technikus , aki biztosítja a fenntartási, karbantartási (megelőzés üzemzavarok), javítási és beállítási folyamatokat gépjárművekben. Felelős a gépjármű alapvető alkatrészeiért: motor, sebességváltó , tengelykapcsoló, felfüggesztés, kormányzás, fejlett koncepciói vannak az elektromos , a hidraulikus , a pneumatikus és az elektronikai területeken is . Felkérhető arra is, hogy közreműködjön új vagy használt autók értékesítésébe.

Minden gépjárműnek vannak időszaki, kötelező felülvizsgálatai, melyek során a szakember meggyőződik a gépjármű megfelelő állapotáról, illetve elvégzi az ilyenkor kötelező karbantartást. Meghibásodás esetén a szerelő feladata első körben diagnosztizálni a hibát, majd a megállapítani a hiba lehetséges okait. A hiba okának megismerése után felméri, milyen alkatrészekre lesz szükség a javításhoz. Ezután javaslatot tesz az elvégzendő munkára és árkalkulációt készít. További műveletek: szétszerelés, javítás, csere, felújítás, összeszerelés, ellenőrzés és próbaút.

 

Hibafeltárási arányunk 100% !

Nem volt még olyan autó, melynek ne tudtuk volna megállapítani a hibáját!

Ezért számtalan esetben jönnek hozzánk ügyfelek, más szervízek által nem felismert hibák szakszerű és költséghatékony javításának céljából!